standard-title Rólunk Bőrgyógyászatunkon Magyarország legjobb szakorvosai dolgoznak.

Rólunk

Bőrgyógyászatunkon Magyarország legjobb szakorvosai dolgoznak.

Dr. Csernus Krisztina bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos

Orvosi diplomáját a budapesti Semmelweis Egyetem általános orvostudományi karán , szakvizsgáját a budapesti akkreditált szakorvosképzés keretén belül szerezte . Rezidensképzés alatt több évet dolgozott többek között a budapesti Szent István Kórház bőrgyógyászati osztályán , az AEK bőrgyógyászati osztályán, a Semmelweis Egyetem Bőrklinikáján, a Heim Pál Gyermekkórház bőrgyógyászati osztályán.

SZAKMAI TAGSÁGOK

 • Magyar Dermatológiai Társaság
 • Magyar STD tagság
 • Magyar Magánbőrgyógyászok Közhasznú Egyesülete (MMKE)
 • Mok (Magyar Orvosi Kamara)
 • American Academy of Aesthetic Medicine
 • Brit GMC és Dubai DHCC regisztrált orvos

Ars Poetica

Csernus doktornő célja, hogy páciensei magabiztosnak érezzék magukat a bőrükben. Tudással, tapasztalattal és szeretettel fordul minden hozzáforduló beteghez vagy vendéghez , legyen az általános bőrgyógyászati vagy esztétikai probléma. Kivételes odafigyeléssel segíti a mindennapi bőrápolási termékek megválasztásában pácienseit. A doktornő igyekszik bőrápolási tanácsait magazinok hasábján, tv műsorokban is megosztani az érdeklődőkkel ill. betekintést adni egy-egy bőrbetegségbe, hogy minél szélesebb körben rögzüljön bőrünk megfelelő gondozása, karbantartása.

Dr. Ottó Iringó Ágnes bőrgyógyász, kozmetológus,  klinikai immunológus, allergológus PhD

Érdeklődési területei a klasszikus bőrbetegségek, mint például ekcéma, acne, rosacea, pikkelysömör, fertőzéses bőrbetegségek, vírusos szemölcsök kezelése. Az onkodermatológia területén anyajegyek vizsgálata, bőr tumorok diagnózisa és kezelése. Növedékek eltávolítása valamint a bőr immunológiai hátterű betegségeinek diagnózisa és kezelése.

Eddigi helyek ahol dolgozott és oktatott:

 • Belvárosi Orvosi Centrum, Budapest, Ferenciek tere
 • Országos Onkológiai Intézet, Bőrgyógyászati ambulancia
 • Zuglói Eü. Szolg. Bőr-Nemibeteg Gondozó vezető főorvos
 • Royal Salford Hospital, Manchester, United Kingdom (Egyesült Királyság)
 • United Lincolnshire Hospitals, Lincoln, United Kingdom (Consultant Dermatologist)- angliai bőrgyógyászati munkavégzés összesen 4 év
 • Semmelweis Egyetem Bőr-nemikórtani és Bőronkológiai Klinika (egyetemi adjunctus és ambulancia vezető)
 • Pest m. Flór Ferenc Kórház, Bőrgyógyászat
 • Centre National de la Recherche Scientific, Villejuif, France – SZAOTE Szeged (PhD ösztöndíjas)
 • Pécsi Orvostudományi Egyetem Biológiai Intézet, egyetemi oktató

Ars Poetica

“A bőrgyógyász egyik fő feladata, az ezerarcú bőrbetegségek útvesztőjében páciensét segíteni, tájékoztatni és betegével karöltve több ésszerű és sikert eredményező kezelési lehetőség közül, a személyre szabott legjobbat kiválasztani”

Dr. Koltai Pál fej-nyaksebész főorvos

Dr. Koltai Pál fej-nyaksebész főorvos. 1998 óta az Országos Onkológia Intézet Fej-nyak Sebészeti Osztályának munkatársa. 

2010 óta adjunktusként dolgozik, PhD-ját befejezte. 

Szakvizsgát szerzett fül-orr-gégészetből és klinikai onkológiából is.

Elsődleges érdeklődési körébe tartoznak többek között a fej és nyak területén végzett bőrsebészeti beavatkozások az egyszerű kimetszéstől az összetett plasztikai rekonstrukciókig.

Ars Poetica

Dr. Koltai Pál egy orvos dinasztia tagja. Nem is a végső, hiszen lánya is a SOTE hallgatója már. Dédapjáig vezethető vissza ennek a hivatásnak a szeretete. Dédnagymamája Magyarország első sebésznője volt, kiharcolva helyét és férfi kollegái megbecsülését is, oly elhivatott és elszánt volt e pálya iránt. Mikor megkérdeztem Tőle mi legyen a honlapon Róla, azt válaszolta: 1.Aki a karácsonyi vacsora asztalnál már kicsi korától a testrészekről és emberek testnedveiről szóló diskurzuson nő fel az vagy még a gondolatától is irtózik annak, hogy orvos legyen, vagy elhivatott orvossá válik. 2.Ha egész arcokat teszek rendben komoly betegségek után, hogy bánhatna el velem szép női arcokon lévő pár ráncocska.