post-title Thread lifting https://drcsernus.hu/wp-content/uploads/thread-lifting.jpg 2016-11-15 15:04:33 yes no Közzétette:

Thread lifting

A thread lifting, azaz vékonyszálas kontúrozási technika a legújabb módszer a megereszkedett bőr feszesítésére. Az arc , a toka és a nyak megereszkedett bőrének megemelésére idáig a plasztikai sebészet ill tartós szálak beültetése nyújtott megoldást , hosszabb felépülési idővel és több lehetséges komplikációval. A legújabb felszívódó szálakkal végzett thread lifting tulajdonképpen lunch time kezelés. A […]

Közzétette:

thread-liftingA thread lifting, azaz vékonyszálas kontúrozási technika a legújabb módszer a megereszkedett bőr feszesítésére. Az arc , a toka és a nyak megereszkedett bőrének megemelésére idáig a plasztikai sebészet ill tartós szálak beültetése nyújtott megoldást , hosszabb felépülési idővel és több lehetséges komplikációval. A legújabb felszívódó szálakkal végzett thread lifting tulajdonképpen lunch time kezelés. A beültetett szálak anyaga azonos az évtizedek óta biztonsággal használt sebészi felszívódó varratokkal , melyek teljes mértékben lebomlanak a szervezetben .
Finom , mégis látványos eredmények érhetőek el ezzel a technikával . A hatás nyilvánvalóan nem olyan drámai mértékű , mint sebészi arcfelvarrás esetén , de annál természetesebb és az arc illetve a kezelt terület természetes vonásai semmit sem változnak , csupán a helyükre kerülnek . A módszer másik óriási előnye , hogy nincsenek hegek és nincs vagy csak minimális a felépülési idő .

A thread lift legalkalmasabb a megereszkedett arcbőr , toka és nyak kezelésére ,de kiváló a hatása egyéb testájakon is , pl lógó felkar és has is korrigálható így.
30-40-50-es korosztály számára a legidealisabb választás .Érdemes már egészen korán a kötőszöveti rost vesztés első jeleinél beavatkozni és leállítani a folyamatot , természetesen később is alkalmazható a módszer , de eljöhet az a nap , amikor már a szálak nem jelentekenek megoldást , csupán a sebészkés . Ezt nem kell megvárni , hisz meg lehet előzni.
A beültetett szálak nem csupán támasztanak , hanem a kollagénindukciós hatásuknál fogva olyan irányba feszítik a bőrt , amilyen irányba befűztük őket. Ezt a hatást hívjuk vektoriális kollagén indukciónak . Igy a beültetett szálak körül új kötőszövet képződik , amely azután is támasztja , feszesen tartja a bőrt , miután a szálak felszívódtak . A bőr hosszan , a kezelést követően 1,5 -2 évig is feszes , fiatalos marad . A hatás fokozható a kezelések ismétlésével , a legtöbb ismétlő kezelésnél már kevesebb szál beültetésére van szükség .
A beavatkozás érzéstelenítés nélkül vagy helyi érzéstelenítés mellett végezhető .Mindössze fél-egy órát vesz igénybe , a beültetett szálak mennyiségétől függően . A hatás azonnal látható , azonban további hatásfokozódás várható a kezelést követő hónapokban , a szálak beágyazódásával és új támasztó kötőszövet képződésével egyidőben.
Az esetek egy részében előfordulhat bevérzés , pár napig tartó duzzanat és enyhe fájdalom a beavatkozás helyén .Ezek a panaszok azonban pár nap alatt maradéktalanul elmúlnak.

Legfrissebb bőrgyógyászati aktualitások

Betöltés…