post-title Biofiller https://drcsernus.hu/wp-content/uploads/Skin-care-banner.jpg 2016-11-24 13:14:20 yes no Közzétette:

Biofiller

Újdonság a természetes megoldások rajongóinak. A biofiller a hyaluronsavas töltőanyag alternatívája. A térfogathiányos területek esetén volumenpótló anyagot kell alkalmazni. Azaz egy mélyebb redőbe, ráncba térfogatpótló anyagot kell tölteni. Erre nagyon jó megoldás a hyaluronsavas töltőanyag. Azonban ha valaki ódzkodik idegen anyag bevitelétől és szereti a természetes megoldásokat, mégis szeretne megszabadulni a ráncoktól, a legjobb választás […]

Közzétette:

Újdonság a természetes megoldások rajongóinak.

A biofiller a hyaluronsavas töltőanyag alternatívája. A térfogathiányos területek esetén volumenpótló anyagot kell alkalmazni. Azaz egy mélyebb redőbe, ráncba térfogatpótló anyagot kell tölteni. Erre nagyon jó megoldás a hyaluronsavas töltőanyag. Azonban ha valaki ódzkodik idegen anyag bevitelétől és szereti a természetes megoldásokat, mégis szeretne megszabadulni a ráncoktól, a legjobb választás a biofiller.

A biofiller a saját vérünkből előállított töltőanyag. A Prp eljárás vagy drakulakezelés során a lecentrifugált vérlemezkéket visszainjekciózzuk a bőrbe. Ez a levett vér csupán 1%a .A fennmaradó mennyiséget idáig nem használtuk fel, magyarán kidobtuk . A biofiller eljárás lehetővé teszi, hogy az eddig fel nem használt vérplazmából töltőanyagot gyártsunk, Egy speciális eljárás segítségével a hyaluronsavhoz hasonló zselés töltőanyagot készítünk a saját vérünkből, mely kellően szilárd a hiányzó kontúrok kitöltésére , mégis lágy , így a legérzékenyebb területek , mint például szem alatti árok , felszínes szarkalábak is kiválóan kezelhetőek vele.

A hatás azonnal látható. Az arc újra egészséges, bájos és ragyogó lesz.
A biofiller egyben stimuláló hatással is bír , a benne lévő női hormonok révén stimulálja a saját kötőszövet felépülését.
A kezelést minden esetben kombináljuk hagyományos drakulakezeléssel is. Így a kezelés mindig kettő az egyben. Így egyszerre fiatalítjuk a bőrt és töltjük ki a megereszkedett, térfogathiányos területeket.

Legfrissebb bőrgyógyászati aktualitások

Betöltés…