Harmincéves korunktól folyamatosan öregszik bőrünk, ez a természet rendje. Egyénenként nagyon változó, hogy mikor és milyen módon válik igazán látványossá az idő múlása. Több tényezőtől függhet, genetikai adottságoktól, életmódtól, stressztől, táplálkozástól stb.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy mindenkinél egyénre szabott kezelési tervet állítsunk fel, természetesen mindig szem előtt tartva a páciens igényeit és lehetőségeit. A mai dinamikusan fejlődő kozmetológiai kezelések lehetővé teszik, hogy sebészkés nélkül megőrizzük bőrünk szépségét és visszafordítsuk az időt. A már kialakult bőrproblémák, ráncok, a megereszkedett bőr kezelését a legmodernebb és legújabb eszközökkel végzem. Hiszem és látom a mindennapi praxisomban, hogy ma már érett korban is lehet jól kinézni.

Én magam is rajongok korunk “high tech” esztétikai beavatkozásaiért, amelyek folyamatosan fejlődnek, egyre hatékonyabbak és kevésbé megterhelőek, mint korábban. Ugyanakkor a természetesség híve is vagyok, nem tartom helyénvalónak a hirtelen, nagy változásokat. Lehet megfiatalítani úgy is a bőrt, hogy ne tűnjön “megcsináltnak”, megőrizzük az eredeti vonásokat, miközben mégis visszaforgatjuk jó pár évvel az idő kerekét. Mindannyian szeretnénk jól kinézni, anélkül, hogy drasztikus beavatkozásoknak vetnénk alá magunkat.

Kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokkal és gépekkel dolgozom. Ugyanakkor szeretném, ha a legtöbb nő számára elérhető lenne valamennyi bőrfiatalító kezelés ,ezért igyekszem elérhetővé tenni az árakat, azonban a meghökkentően nagy akciók, óriási árengedmények helyett a minőség jóval fontosabb számomra és tapasztalatom szerint pácienseim számára is.

 

Elérhető kezelések listája