Vivace kezelés, mikrotűs radiofrekvencia

Újdonság a bőrfiatalításban!

Mikrotűs radiofrekvencia dioda Led fénnyel kombináltan a forradalmi Vivace kezelés alapja. A mai rohanó világ igényeit követő rendkívüli innováció ez a kezelés. A bőr fiatalításában rendkívüli hatékonysággal bíró felépülési idő nélküli high tech eljárás napjaink egyik sláger kezelése. Nem véletlen , hisz rendkívül hatékony , látványos eredmények érhetők el a kezeléssel és másnapra az esetek döntő többségében semmi nyoma a kezelésnek .

A kezelés lényege egy hármas kombinációs hatás:

  • A kezelőfejből bőrbe kerülő mikrotűk a bőr kötőszövetes rétegében mikrosérülést ejtenek a kötőszöveti rostokon , melyek ennek hatására intenzív regenerálódásba , újraképződésbe kezdenek.
  • A tűk végén kibocsátott radiofrekvencia felmelegíti , összezsugorítja a kollagén és elasztikus rostokat , mely fokozza a fenti hatást .
  • A készülék által kibocsátott dioda Led fény vörös spektruma fokozza a kötőszövetképzést , a kék fényspektrum nyugtatja a bőrt , és csökkenti a Propionibacter acnes nevű bacterium csíraszámát. Ez utóbbi hatás acnes, pattanásos bőr kezelésében nagy előny.

skin-care-wallpapersA radiofrekvencia millimeter pontossággal állítható , egyénileg épp abban a rétegben adjuk le az energiát ,ahol a páciens kötőszövete leginkább igényli. A kezelés előtt érzéstelenítőkrémet rakunk fel , melynek köszönhetően a kezelés alatt tud a páciens relaxálni ,és nem jár fájdalommal a beavatkozás.  A kezelés hatására a bőr kipirosodik , de pár óra alatt ez a bőrpír teljesen visszahúzódik. Nagyon érzékeny bőr esetén maradhatnak enyhán piros, picit pörkös területek másnap is, melyek napról napra halványodnak .

A kezelés kiválóan alkamas a fénye vesztett, vízhiányos , öregedő bőr feszesítésére. Rendkívüli hatékonysággal csökkenti az acnes hegeket. Tág pórusú bőr feszesítésére napjaink egyik legjobb megoldása. Arc, teljes szemhéj, toka, nyak, dekoltázs, kézhát kezelésére használjuk leggyakrabban.

A kezelést akár minden hónapban lehet biztonsággal alkalmazni. Legtöbbször 3-4 alkamas kúrát javaslunk. Az egyes kezelések között 3 -4 hét szünetnek kell eltelnie. A kezelés után a bőr azonnal tömörebb lesz ,de a következő hónapokban tovább javul a hatás. A kezelés nagy előnye, hogy évszaktól függetlenül alkalmazható, akár a nyári hónapokban is.