Egy szép kéz éke a testnek .Ha fiatalításról beszélünk , akkor a kézhát megújítására mindenképp hangsúlyt kell fektetni , hiszen sokszor a kezünk árulja el igazán a korunk .Ha az arcot , nyakat, dekoltázst fiatalon tartjuk , akkor méginkább fontos, hogy ne feledkezzünk meg kezünk egészségesen fiatalon tartásáról .

Számtalan lehetőség van  hála a modern technikának a vékony kézbőr kezelésére is .Minél vékonyabb a kötőszövetes réteg és minél nagyobb az igénybevétel ,annál nehezebb a dolgunk , ez a kéznél fokozottan így van . Ezért fontos , hogy időben kezdjünk figyelni kezünkre.

Már az első ráncok , behúzódások megjelenésekor érdemes elkezdeni a kezeléseket. A kézhát bőrének feszesítésére számtalan lehetőség van , akár külön külön is alkalmazhatóak , de még jobb a kombinációs kezelés. A bőrt mezoterápiával , drakula/Prp kezeléssel , frakcionált Co2 lézerrel , mikrotűs radiofrekvenciával és különböző hámlasztásokkal lehet legjobban kezelni .Ha a bőr alatti zsírszövet jelentősen lecsökken , akkor ideálisan kanülös technikával hyaluronsavas töltőanyagot juttatunk a bőr alá , amely szépen kifeszíti a volumenét vesztett kézhát bőrt.