A biolifting során különböző hatású steril homeopátiás ampullákat adunk be akupunktúrás pontokba illetve a kezelni kívánt területre. Ezek apró tűszúrások olyan vékony tüvel , amelyek különösebb kellemetlenséggel nem járnak. Felépülési idő nincsen, legrosszabb és egyetlen mellékhatás egy –egy tűszúrásnyom helyén kialakuló bevérzés, amely pár nap alatt nyomtalanul eltűnik. Ez a kezelés valóban lunch time kezelés!

A megfelelő pontokba bevitt hatóanyagok a bőr saját kollagén termelését serkentik – javítva a kötőszövet anyagcseréjét – ezáltal a bőr tónusa a szervezet saját energiáit felhasználva, folyamatosan javul. A bőrfiatalításra használt hatóanyagok metabolizmus serkentése révén, antioxidáns hatás révén segítenek a szabadgyökök semlegesítésében. Fokozzák a kollagén , elasztin és hialuronsavszintézist.

A kezelés végén a bőr láthatóan hidratáltabb lesz , feszesebb , simább lesz , teltebb , üdébb . Ez nem ránctöltés, annál sokkal komplexebb, az összképet javítja , a bőr jobb turgorú lesz .A korábban könnyen ráncolható arcbőr ismét feszessé válik . A nyúzott , fáradt tekintet ismét visszanyeri azt a gyermeki báját . Tökéletesen kombinálható bármilyen egyéb eljárással , sőt tapasztalatom alapján fokozza egyéb kezelések pl.hyaluronsavas ránctöltés tartósságát és segíti a felépülést pl lézerkezelést követően. Különböző összetételő ampullákat használunk, sőt sokszor kombináljuk azokat a páciens egyedi igényei szerint.

Alkalmazási terület:

  • arcfiatalítás
  • szemkörnyék kezelés , szemkörnyéki szarkalábak , karikák
  • szemkörnyék kezelés , szemkörnyéki szarkalábak , karikák
  • tokakezelé
  • nyak , dekoltázs kezelés
  • cellulit, zsírbontás

A nyúzott fáradt, elszürkült arc felfrissítésére már egészen fiatal korosztály esetén is alkalmazzuk. Idősebb, érettebb bőr esetén egyéb kezelés kiegészítőjeként jön szóba.

Heti, kétheti gyakorisággal kezelünk , általában 6-8 kezelés egy kúra -toka esetében általában 10 alkalom szükséges. Majd fenntartó kezelések javasoltak , félévente 1-2 alkalommal a hatás megőrzése céljából.