standard-title Rólunk Bőrgyógyászatunkon Magyarország legjobb szakorvosai dolgoznak.

Rólunk

Bőrgyógyászatunkon Magyarország legjobb szakorvosai dolgoznak.

Dr. Csernus Krisztina bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos

Orvosi diplomáját a budapesti Semmelweis Egyetem általános orvostudományi karán , szakvizsgáját a budapesti akkreditált szakorvosképzés keretén belül szerezte . Rezidensképzés alatt több évet dolgozott többek között a budapesti Szent István Kórház bőrgyógyászati osztályán , az AEK bőrgyógyászati osztályán, a Semmelweis Egyetem Bőrklinikáján, a Heim Pál Gyermekkórház bőrgyógyászati osztályán.

SZAKMAI TAGSÁGOK

  • Magyar Dermatológiai Társaság
  • Magyar STD tagság
  • Magyar Magánbőrgyógyászok Közhasznú Egyesülete (MMKE)
  • Mok (Magyar Orvosi Kamara)
  • American Academy of Aesthetic Medicine
  • Brit GMC és Dubai DHCC regisztrált orvos

Ars Poetica

Csernus doktornő célja, hogy páciensei magabiztosnak érezzék magukat a bőrükben. Tudással, tapasztalattal és szeretettel fordul minden hozzáforduló beteghez vagy vendéghez , legyen az általános bőrgyógyászati vagy esztétikai probléma. Kivételes odafigyeléssel segíti a mindennapi bőrápolási termékek megválasztásában pácienseit. A doktornő igyekszik bőrápolási tanácsait magazinok hasábján, tv műsorokban is megosztani az érdeklődőkkel ill. betekintést adni egy-egy bőrbetegségbe, hogy minél szélesebb körben rögzüljön bőrünk megfelelő gondozása, karbantartása.

Dr. Koltai Pál fej-nyaksebész főorvos

Dr. Koltai Pál fej-nyaksebész főorvos. 1998 óta az Országos Onkológia Intézet Fej-nyak Sebészeti Osztályának munkatársa. 

2010 óta adjunktusként dolgozik, PhD-ját befejezte. 

Szakvizsgát szerzett fül-orr-gégészetből és klinikai onkológiából is.

Elsődleges érdeklődési körébe tartoznak többek között a fej és nyak területén végzett bőrsebészeti beavatkozások az egyszerű kimetszéstől az összetett plasztikai rekonstrukciókig.

Ars Poetica

Dr. Koltai Pál egy orvos dinasztia tagja. Nem is a végső, hiszen lánya is a SOTE hallgatója már. Dédapjáig vezethető vissza ennek a hivatásnak a szeretete. Dédnagymamája Magyarország első sebésznője volt, kiharcolva helyét és férfi kollegái megbecsülését is, oly elhivatott és elszánt volt e pálya iránt. Mikor megkérdeztem Tőle mi legyen a honlapon Róla, azt válaszolta: 1.Aki a karácsonyi vacsora asztalnál már kicsi korától a testrészekről és emberek testnedveiről szóló diskurzuson nő fel az vagy még a gondolatától is irtózik annak, hogy orvos legyen, vagy elhivatott orvossá válik. 2.Ha egész arcokat teszek rendben komoly betegségek után, hogy bánhatna el velem szép női arcokon lévő pár ráncocska.