post-title Art Lift kezelés https://drcsernus.hu/wp-content/uploads/collagen-and-skin-care.jpg 2016-11-24 13:10:28 yes no Közzétette:

Art Lift kezelés

Újdonság! Magyarországon kizárólag nálunk. Az Art Lift egy forradalmian új kezelés , melyet  a  megereszkedett arc ,szemöldök és toka emelésére alkalmazunk .Az eljárás végeredménye vetekszik egy plasztikai műtét hatásával. Az eljárás helyi érzéstelenítésben végezhető és az esetek többségében nem kell számolni erős bevérzésekkel , hosszas felépüléssel , mely egy plasztikai arcfelvarrás után törvényszerű lenne. A […]

Közzétette:

Újdonság! Magyarországon kizárólag nálunk.

Az Art Lift egy forradalmian új kezelés , melyet  a  megereszkedett arc ,szemöldök és toka emelésére alkalmazunk .Az eljárás végeredménye vetekszik egy plasztikai műtét hatásával. Az eljárás helyi érzéstelenítésben végezhető és az esetek többségében nem kell számolni erős bevérzésekkel , hosszas felépüléssel , mely egy plasztikai arcfelvarrás után törvényszerű lenne. A kezelést követően másnap már láthatóak a gyönyörű visszaállított kontúrok .Kisebb duzzanat , bevérzés sminkkel fedhető és a környezet számára alig észrevehető általában .

Az eljárás lényege , hogy felszívódó szálakat ültetünk a bőr alatti kötőszövetes rétegbe , melyek specialis fogakkal rendelkeznek . A szálak fogai többféle irányban fixálódnak beültetés után így tartva a kötőszövetet illetve egymást . Az eljárás különlegessége és egyedülállósága ezen alapul ,hogy a különböző szálak egymás hatását is fokozzák illetve a legerősebb , leghosszabb ugynevezett Art Lift Long szál rögzítése egy specialis hurkos technikával lehetséges a hajas fejbőrben .  Óriási előny , hogy mindegyik szálat  a hajas fejbőrből vezetjük , ide húzzuk fel a bőrt . Az itt keletkezett néhány millimeter nagyságú pici sebek pár nap alatt meggyógyulnak és a haj teljesen eltakarja  a beavatkozás nyomait .

Egy plasztikai műtét arcfelvarrás után marad heg , hosszas a felépülés , előfordulhat természetellenes hatás és csupán  egy mechanikai dolog történik , felhúzza a sebész a megereszkedett testrészt és rögzíti. Az Art Lift kezelés nyomtalanul , heg nélkül gyógyul , minimális a felépülés , a hatás mindig rendkívül természetes és azontúl , hogy felhúzzuk szálakkal a megereszkedett testrészt , a szálak beindítják a saját kollagéntermelést , mely hatására a kötőszövet egyben fiatalodni is fog. A szálak lebomlanak kb egy év alatt , de a hatás a helyükön képződött saját kötőszövet hatására tartós és fokozódik jó pár hónapig  a kezelést követően .

Ideális esetben  a kezelést a hagyományos vékonyszálas kontúrkezelés előzi meg .Erre azért van szükség , mert egy megerősített kötőszövet felhúzása mindig szebb és tartósabb hatást hoz , mint ha előkezeletlen szöveten dolgoznánk . Ez a lépés kihagyható , az Art Lift önmagában is elég látványos és erős liftinget ad,  de az eredmény még szebb egy megelőző vékonyszálas kontúrkezeléssel , mely során vékony felszívódó szálakkal erősítjük meg a kötőszövetet .

A kezelést mindig megelőzi egy előzetes személyes konzultáció , hiszen egyéni különbségek mindig lehetnek. A kezelés kiválóan kombinálható egyéb kezelésekkel , mint például hyaluronsavas ráncfeltöltés.

Legfrissebb bőrgyógyászati aktualitások

Betöltés…